Als onderdeel van uw identiteitscontrole moet u een een identiteitsbewijs sturen via de website, zodat onze betalingspartner uw gegevens kan verifiëren.
Het type identiteitsbewijs dat geaccepteerd wordt varieert afhankelijk van het land waar u woont. Om erachter te komen welk document u kunt opsturen, gaat u naar de "Identiteitscontrole" pagina van uw account.

Dit artikel geeft u een samenvatting van de te volgen tips en fouten die u moet vermijden om ervoor te zorgen dat uw document wordt geaccepteerd door onze partner.

 

Wat zijn de beste manieren om een conform identiteitsdocument te verzenden? ?

1. Geldigheid document

Uw document moet geldig zijn, d.w.z. de vervaldatum mag niet verstreken zijn.

2. Gegevens matchen

De informatie op uw identiteitsbewijs (zoals voornaam, achternaam, geboortedatum, nationaliteit) moeten exact worden overgeschreven in het formulier met uw gegevens op de "Identiteitscontrole" pagina.
Als er informatie afwijkt, wijzig deze dan op de pagina "Contactinformatie"

Hier zijn een paar voorbeelden van gegevens die vaak leiden tot een weigering:

- u heeft uw getrouwde naam ingevuld in uw Delcampe account, hoewel uw identiteitsbewijs uw meisjesnaam bevat
. - u heeft de afkortingen "Mr" of "Mrs" toegevoegd in het veld "Achternaam".

 

Welke fouten moet ik vermijden bij het fotograferen/scannen van mijn document identiteitsdocument?

Zorg er in het algemeen voor dat de foto op uw identiteitsdocument en de informatie erop leesbaar is.
Als de manier waarop u uw document fotografeert of scant uw document op welke manier dan ook moeilijk leesbaar maakt, zal het geweigerd worden. 

1. Flitser

Het gebruik van een flitser kan rampzalig zijn. Zorg ervoor dat uw foto geen flitsvlekken of zichtbare reflecties bevat. 


2. Vlekken

Aangezien uw document volledig leesbaar moet zijn, mogen er geen vlekken op uw document komen. 


3. Zichtbare vinger

Soms, wanneer u uw identiteitskaart probeert vast te houden om er een foto van te maken, verschijnt uw vinger op de foto. Als u een dergelijk document opstuurt, zal het geweigerd worden omdat de informatie gemaskeerd wordt. Om dit te voorkomen, moet u eraan denken om uw identiteitsdocument op een vlakke ondergrond te leggen. Zorg ervoor dat alleen het document op de foto verschijnt. Als het oppervlak waarop u uw document hebt geplaatst op uw foto verschijnt, raden wij u aan om uw afbeelding bij te snijden zodat alleen uw document verschijnt.

 

4. Uitgesneden afbeelding

De zijkanten van uw ID-document moeten duidelijk zichtbaar zijn, zodat alle veiligheidskenmerken op de afbeelding aanwezig zijn. Als u uw afbeelding hebt bijgesneden, zorg er dan voor dat u niet in uw document hebt gesneden. 


5. Zwart-wit

Uw document moet in kleur zijn. Zwart-wit documenten worden niet geaccepteerd.


6. Recto-verso

Als u de voor- en achterkant van uw identiteitsbewijs moet meesturen, zorg er dan voor dat ze niet samen op dezelfde pagina staan, maar op aparte pagina's.