Om u uit te schrijven:

1. Maak verbinding met uw account
  2. Ga naar ons uitschrijvingsformulier
  3. Selecteer de af te sluiten account(s)
  4. Vink de reden aan waarom u dit account/deze accounts wilt afsluiten
  5. Klik op

Opgelet: een account met een negatief saldo kan niet worden afgesloten. Om uw account te sluiten, moet u deze eerst aanvullen.

Opgelet: u zult uw account niet kunnen sluiten als u een lopend bod hebt of als u ten minste één lopende verkoop met biedingen hebt. U moet eerst deze transacties voltooien.