Kies uw klanten!

Meer dan 1,2 miljoen verzamelaars zijn lid van Delcampe. U kunt natuurlijk het aantal geografisch beperken als u dit wenst.

Schrijf u in op Delcampe  

Verkoop gemakkelijk op Delcampe!

Verkopen op Delcampe gaat snel en gemakkelijk. Het verkoopformulier helpt u om niets te vergeten wanneer u uw items in verkoop aanbiedt. Ons hulpcentrum en onze Klantenservice staan ter beschikking als u vragen hebt.

Bied items te koop aan op Delcampe  

Geniet van de beste tarieven op de markt!

Delcampe kost u niets zolang het item niet is verkocht*. De inschrijving en het in verkoop plaatsen* zijn gratis. Bovendien zijn de commissies van Delcampe zowat de laagste op de markt. Ze zijn ook degressief in functie van uw omzet. Ook opnieuw in verkoop plaatsen is gratis en kan onbeperkt. Als u meer voordelen wenst, kunt u lid worden van de Club+.

*optie niet inbegrepen

Raadpleeg de tarieven  

Profiteer van de Delcampe Pay betaalmethode!

Activeer uw Delcampe Pay-account

  • Eén van de goedkoopste op de markt
  • Uw geld tot uw beschikking
  • Gemakkelijk in gebruik
Activeer mijn account gratis

Geniet van ons advies om beter te verkopen!

Het belangrijkste is om goede foto’s te nemen. U kunt er gratis 1 tot 99 toevoegen per item. Raadpleeg onze artikels om ander advies te ontdekken.

Verkoop in alle veiligheid!

De ervaring heeft ons geleerd dat meer dan 99 % van de transacties op Delcampe verlopen naar tevredenheid van beide partijen. De beveiligde mailbox van Delcampe en de verificatie van het postadres staan garant voor de identiteit van uw gesprekspartner. Bovendien is de Delcampe-website gecertificeerd beveiligd door Comodo Secure.

Meer weten over de veiligheid  

Wacht dus niet langer en stel u items voor aan de leden van Delcampe!

Schrijf u in op Delcampe als particulier

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden