Dit artikel behandelt de volgende onderwerpen:

Hoe kan ik een betaalmethode toevoegen?

Om de betaalwijzen die u aanvaardt in uw winkel te configureren:

Om de methode PayPal of bankoverschrijvingen te activeren:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de link om uw informatie toe te voegen aan de betaalmethode van uw keuze mceclip0.png
  3. Vult u de gevraagde informatie in
  4. Klikt u op . De methode zal dan actief zijn in uw account
  5. U ontvangt een bevestigingse-mail

Tip: ter informatie, hoewel dit niet zichtbaar is, is de methode actief. Druk op de knop  om de pagina te vernieuwen

Hoe kan ik de informatie met betrekking tot mijn betaalmethoden aanpassen?

Om de informatie met betrekking tot de betaalmethoden die u in uw winkel aanvaardt aan te passen:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de knop  van de betaalmethode waarvan u de informatie wilt wijzigen
  3. Past u de informatie aan die u wilt reviseren
  4. Klikt u op . Uw informatie voor deze methode zal worden aangepast
  5. U ontvangt een bevestigingse-mail

Hoe kan ik een betaalmethode deactiveren?

Om de informatie met betrekking tot de betaalmethoden die u in uw winkel aanvaardt aan te passen:

1. Gaat u naar de pagina Betaalmiddelen
  2. Klikt u op de knop  van de betaalmethode die u wilt deactiveren. De knop verandert in
  3. U ontvangt een bevestigingse-mail