Geniet van gezellige contacten met andere liefhebbers!

Ontdek het Delcampe-forum. U kunt er vragen stellen aan de leden. Hier zijn al vele mooie vriendschappen tussen Delcampers tot stand gekomen.

In de fiche van de items kunt u een vraag stellen door te klikken op « Contact opnemen met de verkoper ».

Ontdek het Delcampe-forum  

Leer er meer over de collecties!

Dankzij de Delcampe Blog en het Delcampe Magazine Filatelie kunt u online artikels lezen over de wereld van het verzamelen. De toegang tot de website en de magazines is volledig gratis.

Ontdek de Delcampe Blog en het Delcampe Magazine  

Word een actieve Delcamper!

U kunt uiteraard uw artikels of thema's voor artikels voorleggen aan de Delcampe Blog of het Delcampe Magazine. Wij nemen dan contact met u op.

Als een item voor u niet geschikt lijkt voor de website of voor zijn categorie, hebt u de mogelijkheid om dit item te melden. Onze teams zullen ervoor zorgen dat dit van de website wordt verwijderd of in de juiste categorie wordt geplaatst.

Als u een Delcamper bent die expertise heeft in een bepaald verzamelgebied, kunt u ook vragen om moderator van de website te worden om onze teams te helpen.

Me kandidaat stellen als moderator  

Delcampe begeleidt u bij de promotie van uw evenementen!

Neem contact op met de redactie van Delcampe Magazine. We voegen uw evenement gratis toe aan de agendarubriek van het magazine dat voor uw evenement wordt gepubliceerd.

Neem contact op met de redactie van Delcampe Magazine  

Word lid van de verzamelaars-community!

Registreren Aanmelden